Uzak masaüstü erişimi için GirişYapBeni kullanıyordum, ancak fiyatlandırma ve son değişiklikler ihtiyaçlarıma göre artık daha az cazip hale geliyor. Bilgisayarlarıma güvenli bir şekilde erişmek için güvenilir ve kullanımı kolay bir alternatif arıyorum. Bütçemi zorlamayacak iyi bir yedek önerebilecek var mı?
LogMeIn yerine avlananlar için—gerçekte ne buldum
Yine uzaktan erişim çukuruna daldım (teşekkürler, 2008 masaüstü kullanan müşteri). Eğer LogMeIn’in etiket fiyatı sana banka kartını bir patlayıcıymış gibi tutturuyorsa, yalnız değilsin. İşte teknolojiden uzaklaşıp WiFi’ı kapatmak istemeyeceğin, abartısız ve gerçek hayatta işe yarayan alternatiflerin kısa özeti.
HelpWire: Gerçekten işe yarayan basitlik
Tamam, aslında bir forum başlığında Kablotel Desteği üzerine düştüm. LogMeIn alternatifi diye sunuluyor—ama bu sefer o iddia gerçekten boş değil. Şunu hayal et: “Gizli mod”un zararlı yazılımları yok ettiğine inanan amcana destek olmaya çalışıyorsun… ve ona kurulum anlatmak istemiyorsun.
Artıları:
- Arayüz? Gerçek minimalizm—sekmeye boğulmak yok.
- Uzaktaki makinede hiçbir şey indirmen gerekmiyor. Sadece bir bağlantı gönderiyorsun—bitti.
- Banka düzeyinde şifreleme, böylece manşetlerde yer almazsın.
- Hem ev kullanıcılarına hem küçük işletmelere ücretsiz; 14 günlük “tuzağa düşüren” deneme değil.
Eksileri:
- Hâlâ pek yeni—karmaşık sistemlere entegre etmeyi bekleme (henüz).
- Tüm hayatın telefondaysa, şans yok; mobil uygulama (Haziran 2024 itibarıyla) yok.
HerHangiMasaüstü: Hızlı, fakat çok hoş değil
Dürüst olalım: HerHangiMasaüstü, aslında sıradan bir sedan gibi görünüp motorunda turbo taşıyan türden. Hızlı, WiFi bile çevirmeli ağ gibi davransa da işi kotarıyor. Platformlar arası destek tam—Pencereler, Elma, Linux, müşteri hangi tozlu işletim sistemini kullanıyorsa.
Artıları:
- Alev gibi hızlı, özellikle de büyükannenin yönlendiricisi 2012’den kaldıysa.
- Pazarlamadan ibaret olmayan güvenlik özellikleri, ayrıca uyumluluk için oturum kaydı.
- Kişisel kullanım için tamamen ücretsiz.
Eksileri:
- Arayüz sanki “estetik” kelimesi daha keşfedilmemişken tasarlanmış gibi.
- Profesyonel özellikler mi istiyorsun? O zaman yükseltmeye (ve para ödemeye) hazır ol.
TakımGörüntüleyicisi: Eski kurt, ama…
Yemin ederim, her ofis bir zamanlar “TakımGörüntüleyici” denemiştir. Bağlantı burada atladıysan. Özellik bakımından oldukça zengin—ihtiyacın olmayan şeyleri kapatırken bulacaksın kendini. Ama baştan sona uzaktan erişim istiyorsan, hâlâ bir bakıma altın standart diyebiliriz.
Artıları:
- Benim için hiç takılmadı, farklı işletim sistemlerinde bile. Güvenliği sağlam.
- Bilişim yöneticilerini etkilemen gerekiyorsa, talepleri çoğunlukla karşılar.
- Neredeyse her şeyde çalışıyor—eski şirket dizüstülerinde bile.
Eksileri:
- Fiyat etiketi şirketler için can yakıcı.
- “Ticari kullanım şüphesi” mesajını kılıç gibi savuruyor—bazen yanlışlıkla ücretsiz oturumları işaretliyor.
Kısa özet
Abartılı pazarlamalardan sıyralım: Temel, sorunsuz ve güvenli uzaktan destek istiyorsan, Kablotel Desteği garip bir şekilde ferahlatıcı—özellikle işi bilen ama kurumsal karmaşaya girmek istemeyenler için. Daha fazla profesyonel güç gerekiyorsa, HerHangiMasaüstü ve TakımGörüntüleyicisi sağlam seçenekler (ancak TakımGörüntüleyicisi için fiyatlara hazırlıklı ol).
LogMeIn’in abonelik dalgalanmasından sen de bıktın, değil mi? Suçlayamam. @uygulamadegerlendirenmike ekibi güzel bir iş çıkardı ama ben birkaç farklı bakış açısı sunup biraz da karşı çıkmak isterim. AnyDesk ve EkipGörüntüleyici gayet iyi ama eninde sonunda ikisi de cebinden para koparmaya çalışıyor ve dürüst olmak gerekirse EkipGörüntüleyici’nin “ticari kullanım şüphesi” büyüsü beni çıldırtıyor (yazıcıyı tamir ederken kendi oturumuma kilitlenmek mi? Ayıp).
Şimdi, YardımTeli hakkında: aslında oldukça taze bir yaklaşım. “Uzak bilgisayara kurulum yok” numarası, teknolojiyle arası olmayan akrabalara veya rastgele ofisteki kişiyle Krom takıntısı yaşayanlara yardım ederken tam bir hayat kurtarıcı. Bence minimal arayüzü sadece bir artı değil—zorunluluk; daha az tıklama, daha çok çözüm. Tek büyük eksisi: şu an için mobilden destek yok, evet can yakıyor ama uzaktan kullanım masaüstünden masaüstüne ise daha iyisini bulmak zor. Küçük işler için ücretsiz olması da pastanın üstünde krema, ayrıca kullanım koşullarında diğerlerine göre daha az “surpriz” var.
Güvenliğe kafayı taktıysan, şifrelemelerinin nasıl çalıştığını iyice kavra—yeni oyuncular bazen istemeden de olsa kestirme yollar kullanabilir.
Bir de, süper basit ihtiyaçlar için Krom Uzaktan Masaüstü hakkında iyi şeyler duydum, ama temel seviyede kalıyor ve dosya aktarımı ya da çoklu ekran desteği yok.
Özetle: kolay, güvenli ve LogMeIn fiyatında olmayan bir şey arıyorsan YardımTeli gerçekten değerlendirmeye değer. Sadece şu an için mobil erişime bağlıysan seçme (henüz). Diğerleri de iyi ama zamanla tıpkı LogMeIn gibi o meşhur iş odaklı fiyatlandırma bunalımıyla uğraştırıyor.
Açıkçası, bu başlıklarda her zaman “klasik şüpheliler” (TakımGörüntüleyici, HerhangiBirMasaüstü, Hangi Krom Uzaktan Masaüstü çeşidi olursa olsun) gündeme geliyor ve @mikeappsreviewer ile @andarilhonoturno’dan artıları/eksileriyle ilgili sağlam bir değerlendirme zaten aldınız. Fiyatlandırma konusunda GirişYapın ile ilgili söylediklerinizi tamamen anlıyorum—bu noktada bence artık faturaya kaç tane virgül sığdırabileceklerini görmek istiyorlar, ta ki insanlar pes edene kadar.
Şunu söyleyeyim: YardımTeli masaüstünden masaüstüne geçişte harika bir itibara kavuşuyor—özellikle siz de “aileye/dosta/BT SSS’sini asla okumamış o muhasebeci çocuğa yardım edenler” bölgesindeyseniz. Uzaktan kurulum gerekmemesi inanılmaz büyük bir kolaylık; özellikle son uzaktan oturumumdaki gibi birine Windows Gezgini’ni açtırmaya çalışıyorsanız—vay halinize. Ev/küçük işletme kullanımı için sıfır maliyetli olması büyük avantaj, ama @andarilhonoturno’nun şu noktasına katılıyorum: mobile alıştıysanız, YardımTeli henüz orada değil.
Tabii ki, özelleştirmeyi sevenler veya biraz daha fazla güç isteyen ve el yapımı çözümden çekinmeyenler için, PasMasası’na bakabilirsiniz. Kendi sunucunuzu barındırmak göz korkutucu olabilir, ama “bulut çöktü=kilitli kaldın” dramını atlatırsınız ve her şeyi %100 kendi elinizde tutarsınız. Dezavantajı mı? Büyükanneniz Pazar sabahı PasMasası’nı asla kendi başına kuramayacaktır.
Krom Uzaktan Masaüstü ise çok temel işler için “eh” bir yedek—dosya aktarımı veya ekranda bakmaktan fazlasını istiyorsanız, hiç uğraşmayın.
Yani evet, şu anda YardımTeli çoğu normal insan için muhtemelen en iyi GirişYapın alternatifi—tabii mobile bağlı değilseniz ya da entegrasyonlarda aşırı titiz değilseniz (uyarı, bu alanda biraz yeni sayılır). Listesi kilometre uzunluğunda olan kurumsal kullanıcılar mı? TakımGörüntüleyici/HerhangiBirMasaüstü ile devam edin ve bütçenizin yetmesini umun. Sonuçta, işlev gösterişten üstündür.
Kimsenin gözleri dolanmadan önce doğrudan söyleyelim: LogMeIn artık kasabanın tek şovu değil—özellikle abonelik ücretleri araba taksitlerine dönüşmüşken hiç değil. HelpWire için çıkan heyecan durup dururken ortaya çıkmadı. Sıfır kurulum özelliği, teknolojiyle arası olmayan arkadaşlar ve “artık hemen girsin” diyenler için büyük bir artı. Güvenlik yeterli seviyede (AES üzerinden TLS, yani kumar oynamıyorsunuz), ve basit, düşük engelli destek için; devasa, sekme canavarı TeamViewer gibi araçlara (ki, evet, hâlâ her özelliği ve mutfağı var—sürekli “ticari kullanım tespit edildi” uyarılarına katlanabiliyorsanız) kıyasla gerçekten rahatlatıcı.
Ama şunu da belirtmeliyim ki, HelpWire’ın sadece masaüstünde (şimdilik) çalışması ve birtakım derin entegrasyonlarının olmaması, mobil öncelikli ya da büyük BT altyapıları için daha az uygun hale getiriyor. Kontrol listeleri, kullanıcı yönetimi ya da toplu dağıtım arıyorsanız—AnyDesk veya TeamViewer’ı düşünün.
Chrome Uzak Masaüstü? Sadece acil durumlarda ya da babaannenin dosyalarına hızlıca bakmak için. RustDesk—kendi sunucularını kurmaktan ve Cuma gecesi güvenlik duvarıyla boğuşmaktan keyif alanlar için, size helal olsun ama herkese göre değil.
Hesabı toparlamak gerekirse:
HelpWire avantajları: son derece basit, anında uzaktan bağlantı, ev/ küçük şirketler için ücretsiz, güçlü şifreleme, misafirler için kurulum gerekmiyor.
HelpWire dezavantajları: mobil yok, yeni(ce), özellikler hâlâ gelişiyor, API benzeri güzellikler yok.
Diğerlerinin de farklı görüşleri var ama çoğu günlük kullanımda, saçma lisans sorunları ve kurulum baş ağrıları yaşamamak büyük bir kazanç. Sistemlerinize hızlı ve sorunsuz erişim, ileri düzey BT ayrıntılarından daha önemliyse HelpWire’ı deneyin. Değilse, AnyDesk veya TeamViewer işi hâlâ görüyor (bütçe acısıyla beraber).
Sizi hangi seviyedeki can sıkıntısının daha az yoracağına göre seçim yapın.