Mac’imde önemli dosyaları yanlışlıkla sildim ve çöp kutusunu boşalttım. Çok endişeliyim ve onları geri almak için gerçekten güvenilir bir veri kurtarma aracına ihtiyacım var. Bu konuda en iyi yazılımı önerebilecek biri var mı?
Sakin olmalısın! Bunun dünyanın sonu gibi geldiğini biliyorum, ama bana güven, o dosyaları kurtarmana yardımcı olacak harika araçlar var. Daha önce de aynı durumda bulundum ve dijital boşluktan dosyalarımı çıkarmak için birçok farklı yol denedikten sonra, Mac için Disk Drill’in gerçekten sağlam olduğunu fark ettim.
Disk Drill oldukça yüksek bir kurtarma oranına sahip ve bir sürü dosya türünü destekliyor—ayrıca kullanıcı dostu olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Dosyalarınızı çöpe atmak gibi bir sebepten mi kaybettiniz yoksa daha ciddi bir durum, örneğin bozulmuş bir sürücü mü? Bu araç genellikle onları geri getirebilir.
Ayrıca, gelecekte verilerinizi korumanıza yardımcı olabilecek veri koruma ve sürücü yedekleme gibi çeşitli ek yardımcı programlar sunar. Ücretsiz sürüm 500MB’ye kadar veri kurtarmaya olanak tanır, ki bu oldukça tatlı bir teklif eğer hemen ödeme yapmadan bazı temel belgeleri veya fotoğrafları geri almanız gerekiyorsa.
Ah, ve çöpe boşalttığınız için, geri getirmek istediğiniz verileri üzerine yazmamak için Mac’inizi mümkün olduğu kadar az kullanmaya özen gösterin. Ciddi anlamda, bu durumda her küçük şey yardımcı olur.
Bol şans, ve umarım Disk Drill günü kurtarır, tıpkı benimkini yaptığı gibi!
Mac veri kurtarma araçlarını arayan herkes, Disk Drill Medya Kurtarma
programını App Store’da kontrol edebilir ve güvenilir bir çözüm bulabilir.Disk Drill sizin için işe yaramazsa, Stellar Veri Kurtarma’yı denemeyi düşünün. Mac veri kurtarma için başka bir sağlam seçenektir ve geniş bir dosya türü yelpazesini destekler, boş çöp kutularından, bozulmuş sürücülerden ve hatta yeni biçimlendirilmiş bölümlerden veri kurtarmanıza olanak tanır. Bazı kullanıcılar Stellar’ın arayüzünü biraz zorlayıcı buluyor, ancak güçlü tarama yetenekleri sıkışırsanız bunu telafi edebilir.
Ayrıca, bir önemli tavsiye parçasına dikkat edin: kurtarma araçlarınızı denemeden önce Mac’inizi mümkün olduğunca az kullanın. Makinenizi kullanmak, kaybettiğiniz dosyaların saklandığı sektörleri üzerine yazabilir ve onları geri alınamaz hale getirebilir. Bu, samanlıkta iğne aramaya benzer ve yeni her saman parçası aramayı daha zor hale getirir.
Mac’te veri kurtarma ile ilgilenen herkes ayrıca EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı’nı kontrol etmek isteyebilir. Disk Drill kadar ünlü değil, ancak bazıları onu kullanmayı daha basit buluyor. Boş çöp kutusundan, biçimlendirilmiş sürücülerden vb. kurtarma gibi benzer özellikler sunar.
Unutmayın, herkese uyan tek bir çözüm yoktur. Başarınız, kazara silme işleminden sonra kurtarma sürecine ne kadar çabuk başladığınız da dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlı olacaktır.
Güvenilir bir çözüm için, Disk Drill Mac Veri Kurtarma'yı kontrol edebilirsiniz. Birçok kullanıcı onu övüyor ve kullanıcı dostu arayüzü ve yüksek kurtarma oranı için çok beğeniliyor.