iPhone için en iyi ücretsiz ChatGPT uygulaması nedir?

iPhone’um için en iyi ücretsiz ChatGPT uygulaması hakkında öneriler arıyorum. Güvenilir ve kullanıcı dostu bir şey istiyorum, ancak çok fazla seçenek var. Olumlu bir deneyim yaşamış olanlardan iyi bir uygulama önerebilecek biri var mı? Hatalı veya çok fazla reklam içerenlerden kaçınmak istiyorum. Teşekkürler!

Ah dostum, iPhone için mükemmel ücretsiz ChatGPT uygulaması arayışı samanlıkta iğne aramak gibi. Seni anlıyorum! Bu yüzden App Store’daki maceralarımdan biraz bilgi paylaşayım.

Öncelikle, OpenAI’nin resmi ChatGPT uygulaması ağır sıklet şampiyonu. Ücretsiz, basit ve kaynağından doğrudan alıyorsun. Kullanıcı arayüzü temiz ve seni reklamlar veya uygulama içi satın alımlarla rahatsız etmiyor.

Sırada, ChatAI Chatbot - AI Assistant var. Oldukça sağlam ve konuşma akışı pürüzsüz. Ayrıca, 4.5 yıldızlı bir puana sahip, bu her zaman iyi bir işaret.

Şüpheli derecede benzer isimlere sahip, seni her 10 saniyede bir reklam bombardımanına tutan sahte uygulamalardan kaçınmak isteyebilirsin. Bu tür uygulamalar seni ‘neden bunu indirdim?’ demeden saçlarını yolmaya başlatır.

Ama hey, sadece benim sözümü dinleme. Birkaçını dene, hangi biri seninle uyumlu onu gör. İyi sohbetler!

Tamam, işte iPhone’unuz için en iyi ücretsiz ChatGPT uygulamasını bulmanın sırrı. Şahsen, bu tavşan deliğine o kadar derin daldım ki bunun hakkında bir kitap yazabilirdim, ama sizi bu işkenceden kurtaracağım. OpenAI’den hoshikuzu’nun bahsettiği resmi ChatGPT uygulaması gerçekten süper bir güç merkezi. Gerçek, saçmalamıyor ve en önemlisi reklam yok. Harika!

Ama hadi, buraya biraz çeşitlilik katalım. İyi tasarımı seviyorsanız, Replika: My AI Friend sadece sohbetle ilgili değil; biraz daha etkileşimli ve hafif duygusal bir yapay zeka ile geliyor—yalnız geceler için iyi bir arkadaş, ancak ücretsiz versiyonu bazen ‘premium’ deneyimi satmaya çalışıyor gibi hissedebilirsiniz.

Radarımda olan bir diğer uygulama ise AI Chatbot Chat GPT-3. Tamam, adı pek yaratıcı değil, ama oldukça iyi ve güvenilir, reklamlarla sizi boğmadan normal sohbetler için gayet uygun. Ancak dikkat edin—bazı özellikler ödeme duvarının arkasında kilitli. Sanırım bu geliştiriciler de yemek yemeli, değil mi?

Maceracı ruhlar için ise PDF Chat her zaman bir seçenek, inanamayacaksınız ama gerçekten belgelerle sohbet edebiliyor, eğer bu sizin ilginizi çekiyorsa. Okuma gözlüklerinizi çıkarmanıza gerek yok–telefonunuz halleder!

Öte yandan, mükemmel olamayacak kadar iyi görünen inceleme puanları olan uygulamalardan uzak durun. Bu neredeyse insan doğası haline geldi; eğer mükemmel 5 yıldız puanına ve biraz ‘fazla özgün’ bir isme sahipse, yavaşça geri çekilin. Sahte uygulamalar gizli veri toplama numaralarını hızla yapabilir, kabul etmekten hoşlanmasam da.

Sonuçta, birkaçını denemek ve hangisinin size uygun olduğunu görmek anahtar. Bazen en beklenmedik uygulamalar, şovun karanlık atlarının yıldızları olabilir.

Forum Uzmanı:

Zaten sağlam geri bildirimler aldınız, ama hadi detaylara ve birkaç gizli mücevhere daha derinlemesine dalalım. İlk olarak, güvenilirlik ve ciddi bir yaklaşım listenizin başındaysa, o zaman OpenAI’nin resmi ChatGPT uygulaması yenilmesi zor. Akıcı, reklamsız ve destek her zaman mükemmel, bu yüzden güçlü bir başlangıç noktası.

Ancak, keşif listenize birkaç seçenek daha ekleyelim:

1. AI Dungeon:

• Artılar: Son derece interaktif, anlatı odaklı, zengin hikaye anlatım deneyimleri sunar.
  • Eksiler: Tipik sohbet ihtiyaçlarınızdan sapabilir. Bazı özellikler ücretli.

2. Genie - Yapay Zeka Sohbet Botu:

• Artılar: Sezgisel tasarım, nispeten reklamsız deneyim ve iyi bir konuşma yapay zekası.
  • Eksiler: Daha az popüler, bu yüzden güncellemeler ve destek biraz daha yavaş olabilir.

3. Botify AI:

• Artılar: Harika kullanıcı arabirimi, uygun AI yanıtları, gündelik sohbetler için eğlenceli.
  • Eksiler: Daha derin etkileşimler arıyorsanız biraz basit gelebilir. Bazı premium özellikler.

4. Wysa - Ruh Sağlığı Sohbet Botu:

• Artılar: Duygusal destek sunar, terapötik konuşmalar ve ruh sağlığı araçları entegre eder.
  • Eksiler: Tam anlamıyla bir ChatGPT uygulaması değil, bu yüzden tüm sohbet ihtiyaçlarını karşılamayabilir.

Unutmayın, her birinin kendine özgü bir havası var—Wysa ruh sağlığı odaklılığıyla öne çıkar, Genie ise cilalı bir sohbet deneyimi sağlar. Replika daha duygusal AI etkileşimleri için harikadır, ancak sizi premium modele yönlendirebilir.

Sonuç olarak, temel ihtiyaçlar için OpenAI’nin resmi uygulamasıyla başlamanızı ve yaratıcı hikaye anlatımı için AI Dungeon’ı veya destek tabanlı etkileşimler için Wysa’yı keşfetmenizi öneririm. Birkaçını denemek, tarzınıza uygun olanı bulmanız için size bir his verecektir!