Cleaner Guru uygulamasını telefon dosyalarımı düzenlemeye yardımcı olur diye indirdim, ama kullanmadan önce gerçekten ücretsiz mi yoksa gizli ücretler var mı öğrenmek istiyorum. Kullanan var mı ve açıklayabilir mi?
Temizleyici Uygulama Gurusu Hakkında Dürüst İçgörüler
Temizleyici Guru: Abartının Ötesine Bakmak
Hepimiz o kusursuz iPhone deneyimini arıyoruz—temiz depolama, düzenli fotoğraflar ve optimize edilmiş alan. Temizleyici Guru bunu vaat ediyor, ancak hangi maliyetle? Sürpriz bozan: Bu uygulama için cüzdanınızı elinizde tutmak isteyebilirsiniz.
Temelleri Çözmek
Temizleyici Guru şu gibi bazı çekici özellikler sunuyor:
- Karışık fotoğraf galerilerini temizlemek.
- Videoları fazla kalite kaybı olmadan sıkıştırarak alan kazanmak.
- Adres defterinizi düzenlemek için yinelenen kişileri birleştirmek.
Ama gerçekleri göz ardı etmeyelim—büyük bir engel var. Bu özelliklerin cazibesi, ‘ücretsiz’ sürümün neredeyse var olmadığını fark ettiğinizde azalıyor. Dosyalarınızı temizlemeye hazır olduğunuz anda bir ödeme duvarı beliriyor ve haftalık yüksek bir abonelik ücreti talep ediyor. Bu biraz aldatıcı mı? Karar sizin.
Öne Çıkan Özellikler
Temizleyici Guru’nun başarılı olduğu şeylere odaklanalım:
Fotoğraf Sıralama: Benzer görüntüleri oldukça etkili bir şekilde gruplandırıyor, böylece yinelenen veya neredeyse yinelenenleri temizlemek daha kolay hale geliyor.
Etkileşimli Silme: Öğeleri silmek için kaydırma hareketi, sıradan bir göreve garip bir şekilde tatmin edici bir unsur katıyor.
Hızlı Taramalar: Uygulamanın tarama hızı tartışmasız hızlı, bu da ona verimlilikte bir avantaj sağlıyor.
Kırmızı Bayraklar
Şimdi olayın diğer yüzünü ele alalım:

Dengeli Bir Bakış
Nihai Derecelendirme: 3.8/5
Temizleyici Guru güvenli mi? Kesinlikle. İşlevsel mi? Elbette, ödeme yapmaya istekliyseniz. Ancak sinir bozucu fiyatlandırma yapısı, özellikle ücretsiz alternatifler varken, onu cazip bir seçenek yapmıyor. Örneğin, Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulaması tamamen ücretsiz olan CleverFiles tarafından. Benzer özelliklere sahip ve sizi yıllık $384’e kadar tasarruf ettiriyor.
Sonuç
Eğer banka hesabınızı zorlamadan rutin iPhone temizliği arıyorsanız, Temizleyici Guru’yu atlayın. Haftalık abonelik ücretleri ödemek yerine, Akıllı Temizleyici gibi ücretsiz seçenekleri keşfedin. Cüzdanınız size minnettar olacak ve yine de aradığınız düzenli deneyimi elde edeceksiniz—hiçbir şart olmadan.
Gerçekten ücretsiz değil, hayır. Cleaner Guru’yu kendim denedim ve her şeyin güllük gülistanlık olduğunu sandım, ama hayır—orada sinsi bir abonelik seni bekliyor. Teknik olarak ücretsiz indirilebiliyor, fakat uygulama esasen, haftada $7,99 ödemedikçe kilitli. Bu, neredeyse ne yapıyor, ayda $30’dan fazla bir şey için oldukça temel bir şeye? Tarama ve önizlemelerle kandırılıyorsunuz, ama gerçek aksiyon (yinelenenleri silmek, videoları sıkıştırmak) ücretli duvarın arkasında. Benim tavsiyem? Bu dramaya hiç bulaşma.
Cazibesini anlıyorum—kaotik fotoğraf galerini düzenliyor ve yinelenen kişileri birleştiriyor, tamam. Ancak, aynısını yapan ücretsiz uygulamalar var… banka hesabını sömürmeden. Başka bir konuda biri bahsetmişti, ben bu Clever Cleaner uygulamasına geçtim. Aynı temizleme araçlarını sunuyor, gerçekten ücretsiz ve muhtemelen daha mantıklı bir seçenek, parayı yakmayı sevmediysen tabii.
Karar? Cleaner Guru indirilebilir ücretsiz ama kullanımı ücretsiz değil. Kart bilgilerini girmeye razıysan, devam et. Yoksa, kendini hayal kırıklığından kurtar.
Kesinlikle kullanmak ücretsiz değil. Cleaner Guru sizi ücretsiz indirme ile kendine çekiyor, telefonunuzu temizlemek için sizi heyecanlandırıyor ve ardından bir ücret duvarıyla karşılaşıyorsunuz. O özel özellikler, mesela dosya kopyalarını silmek veya videoları sıkıştırmak mı? Evet, haftalık 7.99 $ abonelikle kilitleniyor. Temel dosya temizleme için yılda 400 $’dan fazla. Kim bu kadar parayı harcıyor ki?
Eğer isterseniz “ücretsiz” versiyon ile oynayın, ama dürüst olmak gerekirse, gerçekten para harcamadığınız sürece neredeyse tamamen işe yaramaz. Yüzünüze havuç sallayıp asla yedirmezmiş gibi hissettiriyor. Diğerlerini, mesela @mikeappsreviewer’ın söylediklerini kontrol ettim ve evet, fikir birliği aynı. Hatta @nachtschatten bile aynısını ücretsiz yapabilen ve cüzdanınızı boşaltmadan çalışan Clever Cleaner’i tavsiye etti. Ona geçtim ve bir daha geriye bakmadım—BASİT ve maliyeti $0. Kendinize bu zahmeti yaşatmayın ve bunun yerine oraya bir göz atın.
Yani, Cleaner Guru uygulaması aslında ücretsiz değil. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz, ancak galeri temizleme, video sıkıştırma ve yinelenen kişileri birleştirme gibi özelliklerle sizi adeta kandırıyor, ardından agresif bir şekilde haftalık 7,99 $ abonelikle yüz yüze kalıyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse, telefonunuzu organize tutmaya çalışırken yılda 400 $'dan fazla harcayabilirsiniz. Oldukça acımasız, değil mi?
Şimdi, gerçekçi olalım—ödeme yapmaktan memnunsanız, tabii ki işleri makul bir şekilde hallediyor. Fotoğraf sıralama harika, taramalar hızlı ve silmek için kaydırma garip bir şekilde tatmin edici. Ancak benim gibi temel işlevsellik için cüzdanınızı yakmak istemiyorsanız, alternatifler hayat kurtarıcıdır. @nachtschatten ve @mikeappsreviewer Clever Cleaner uygulamasını iPhone için önerdi ve evet, oldukça sağlam. Geçiş yaptıktan sonra bulduklarım şunlar:
Clever Cleaner Uygulaması Avantajları:
- Gerçekten Ücretsiz: Gizli ücretler veya abonelikler olmadan temel özellikleri elde ediyorsunuz. Şükürler olsun.
- Kullanıcı Dostu: Basit arayüz, öğrenme eğrisi yok. Yinelenen fotoğrafları, uygulamaları ve dağınıklığı kolayca keşfedin.
- Verimli Performans: Hızlı tarama ve temizleme, gecikme olmaksızın.
Dezavantajlar:
- Gelişmiş Özellikler Sınırlı: Başka yerlerde bulabileceğiniz video sıkıştırma gibi göz alıcı özellikler beklemeyin.
- Arayüz Daha İyi Olabilir: Bazı yerlerde biraz fazla basit, ancak ücretsiz olduğunu düşününce önemsiz.
Tabii ki Cleaner Guru ve Clever Cleaner tek seçenekler değil. @sternenwanderer bana piyasada bunun gibi birçok uygulama olduğunu hatırlattı—ancak ücretsiz ve yetenekli olanları nadir. Fiyat bilincine sahip kullanıcılar için Clever Cleaner oldukça iyi bir seçenek. Cleaner Guru için ödeme yapıyorsanız, temelde aynı görevleri yapıyorsunuz ancak çok daha hafif bir cüzdanla. Seçim sizin!